Tupperware’ın Yıldız Gibi Parlayan üyeleri ile Büyükada’da Yıldız Avındaydık
Spor Etkinlikleri

Tupperware’ın Yıldız Gibi Parlayan üyeleri ile Büyükada’da Yıldız Avındaydık

broadmin, 25 Aralık 2018


Ülkemizin önde gelen doğrudan satış firmalarından Tupperware’ in “Yıldız Gibi Parla” mottosunu üyelerine özel planladığımız etkinlikte işledik.

Büyükada’da hazırlanan oryantiring parkurunda klasik parkurlardan farklı olarak hedeflere önceden hazırlanmış yıldızlar yerleştirildi. Yerleştirilen her bir yıldızın büyük resmin bir parçasını oluşturduğu parkur özel haritalarla basılarak katılımcı üyelere teslim edildi.

Harita üzerinde bulunan 10 hedefteki yıldızları en kısa sürede toplamayı amaçlayan bu etkinlik yaklaşık 150 Tupperware üyesinin katılımı ile 4 Temmuz 2018’de gerçekleşti. Katılımcıların onarlı gruplar halinde mücadele ettiği yıldız avında her grubun başında profesyonel oryantiring sporcusu yer aldı.

Parkuru en kısa sürede tamamlayan ilk 3 ekibin kupa kazandığı ve katılımcı her üyenin madalya ile ödüllendirildiği etkinlik sonunda ekiplerin topladığı yıldızlar bir araya getirilerek büyük resim tamamlanmış oldu.

Her bir çalışanın ne kadar önemli olduğunu vurguladığımız bu kurum içi motivasyon etkinliğine takım oyunu ve eğlence ön plandaydı.